Vrijwilliger worden?

Als vrijwilliger begeleid je mensen of ondernemers bij het aanpakken van hun financiële problemen.

Heb je ook interesse om mensen of ondernemers in Den Haag te helpen bij hun financiële problemen?

Ben je meertalig en kun je goed met gewone mensen praten?

  • Wil je gewone mensen helpen en beschik je over relevante ervaring of kennis en beheers je ook nog meerdere talen, dan willen we heel graag met jou in contact komen.
  • Wil je helpen en wil je ook leren wat er allemaal komt kijken bij het coachen en begeleiden van mensen, dan ben je ook van harte welkom. We zorgen dan dat je een uitgebreide opleiding kunt volgen tot budgetcoach en helpen we je optimaal voor te bereiden. Als budgetcoach ga je samen met jouw klant aan de slag om orde in te brengen in hun administratie. Dat kan gaan over het helpen openen van brieven, ordenen van de administratie en aanschrijven van schuldeisers tot en met het begeleiden van de klant naar de Gemeente.

Wil je ondernemers helpen vanuit een sociale gedachte? 

  • Ben je student en heb je kennis van financiële of juridische zaken rondom ondernemerschap, dan ben je ook van harte welkom. Als vrijwilliger of als stageplaats met begeleiding.
  • Ben je (ex) ondernemer of iemand met coachingsvaardigheden en kennis van ondernemerschap voor het begeleiden en ondersteunen van ondernemers in zwaar weer. Dan ben je waarschijnlijk geschikt om ondernemers te helpen tijdens trajecten, waarin we ze helpen problemen op te lossen en door te starten.

Als vrijwilliger begeleid je mensen of ondernemers bij het aanpakken van hun financiële problemen.

Dan maken we graag kennis met je onder het genot van een kop koffie of thee. Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar info@humentum.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Of vul onderstaand formulier in.

Translate »